BUSINESS PARK  Vesti

MBS T&C - novi kapaciteti

Pored rada na privlačenju novih investitora tim Business parka se trudi da postojećim zakupcima obezbedi sve uslove za uspešan rad i razvoj.
U krugu naše industrijske zone aktivna je i Nemačka kompanija MBS Technology & Commerce koja nakon dve i po godine rada ulazi u drugu fazu razvoja. Druga faza razvoja podrazumeva kako povećanje obima proizvodnje tako i širenje proizvodnog asortimana.
Ovih dana u prostoru ovog zakupaca se radi užurbano. Renoviraju se nove prostorije, postavljaju nove instalacije dok je deo opreme već stigao.

Saznajte više...

Datum:26.10.2018

Novi investitor - SD Hirsch Automotive

Business Park Bački Petrovac potpisao je ugovor o iznajmljivanju industrijskog prostora sa Nemačkom kompanijom SD Hirsch Automotive koja se bavi proizvodnjom auto komponenata.

Saznajte više...

Datum:31.07.2018

Investiraje u Business Park

Zašto investirati u Business Park Bački Petrovac?
 

  • Prednosti ulaganja u Srbiji
  • Prednost ulaganja u Business Park

Saznajte više...

Datum:16.04.2018

Novi zakupac - Malac genijalac

U prilici smo da vam predstavimo novog zakupca u našem Business Parku. Naime u upravnoj gradi od nedavno na zadovoljstvo brojne dece iz Bačkog Petrovca i okoline nalazi se i škola mentalne aritmentike "Malac genijalac". 

Saznajte više...

Datum:16.04.2018

Poseta predsednika Pokrajinske vlade

Krajem prošle nedelje bili smo u prilici da u Business Park-u ugostimo predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića. Predsednik Mirović je u pratnji predsednika opštine Bački Petrovac Srđana Simića i direktora Uprave za kapitalna ulaganja Nedeljka Kovačevića obišao Business Park i pojedine zakupce naše industrijske zone. Prilikom posete održan je i konstruktivan sastanak sa našim gostima.

Saznajte više...

Datum:16.04.2018

Razvojna agencija Vojvodine

Na poziv predsednika Pokrajinskevlade Igora Mirovića predstavnici Business Parka prisustvovali supredstavljanju Razvojne agencije Vojvodine – RAV koja je zvanično počela daradi. Na promociji je istaknuto da je cilj osnivanja ove agencije privlačenjestranih i domaćih investicija, podsticanje otvaranja novih fabrika i radnihmesta na teritoriji Vojvodine.

Saznajte više...

Datum:22.05.2017