BUSINESS PARK  Vesti

Poseta iz Slovačke

Ovih dana u poseti Srbiji je brojna delegacija iz Republike Slovačke koju sačinjavaju pre svega predsednici opština. Poslednjeg dana ovog radnog puta delegacija je namenila za posetu Business Parku u Bačkom Petrovcu.

Saznajte više...

Datum:26.09.2019

OK Catering u BPBP

Business Park ima još jednog novog člana.

Našem timu se priključio i OK Catering koji će u narednom periodu brinuti o osveženju i ishrani radnika. Svi zaposleni kako u našoj industrijskoj zoni i okolini tako i svi prolaznici moći će u prostoru OK Cateringa da doručkuju, ručaju, popiju neko piće ali i da se zaslade. Oni koji ne mogu doći do Business Parka postoji mogućnost da im ljubazni zakupci ukusnu hranu dostave na adresu.

OK Cateringu želimo uspešan rad a svim gostima - prijatno!

Saznajte više...

Datum:27.12.2018

MBS T&C - novi kapaciteti

Pored rada na privlačenju novih investitora tim Business parka se trudi da postojećim zakupcima obezbedi sve uslove za uspešan rad i razvoj.
U krugu naše industrijske zone aktivna je i Nemačka kompanija MBS Technology & Commerce koja nakon dve i po godine rada ulazi u drugu fazu razvoja. Druga faza razvoja podrazumeva kako povećanje obima proizvodnje tako i širenje proizvodnog asortimana.
Ovih dana u prostoru ovog zakupaca se radi užurbano. Renoviraju se nove prostorije, postavljaju nove instalacije dok je deo opreme već stigao.

Saznajte više...

Datum:26.10.2018

Novi investitor - SD Hirsch Automotive

Business Park Bački Petrovac potpisao je ugovor o iznajmljivanju industrijskog prostora sa Nemačkom kompanijom SD Hirsch Automotive koja se bavi proizvodnjom auto komponenata.

Saznajte više...

Datum:31.07.2018

Novi zakupac - Malac genijalac

U prilici smo da vam predstavimo novog zakupca u našem Business Parku. Naime u upravnoj gradi od nedavno na zadovoljstvo brojne dece iz Bačkog Petrovca i okoline nalazi se i škola mentalne aritmentike "Malac genijalac". 

Saznajte više...

Datum:16.04.2018

Poseta predsednika Pokrajinske vlade

Krajem prošle nedelje bili smo u prilici da u Business Park-u ugostimo predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića. Predsednik Mirović je u pratnji predsednika opštine Bački Petrovac Srđana Simića i direktora Uprave za kapitalna ulaganja Nedeljka Kovačevića obišao Business Park i pojedine zakupce naše industrijske zone. Prilikom posete održan je i konstruktivan sastanak sa našim gostima.

Saznajte više...

Datum:16.04.2018