Aktuelno

Još jedan novi investitor u BPBP

Biznis Park, Bački Petrovac-Business Park, Bački Petrovac-Još jedan novi investitor u BPBP

Preduzeće MBS Technology & Commerce otpočelo je sa proizvodnjom u Republici Srbiji u okviru Business Parka u Bačkom Petrovcu. Preduzeće MBS Technology&Commerc doo posluje u Srbiji kao ćerka Nemačke firme MBS UG iz Neustadt-a u blizini Hanovera koja je osnovana 1996 godine.

MBS Technology & Commerce se bavi preradom gume, tj. vulkanizacijom sirove gume, na hidrauličnim mašinama, ubrizgavanjem u kalupe. Najzastupljeniji proizvodi su joj dihtunzi raznih oblika i veličina, razne membrane, rebrasta gumena creva i slično. Proizvodi se najviše plasiraju u sektor autoindustrije i u polje poljoprivredne mehanizacije.

Više informacija o matičnoj firmi možete dobiti na sledećem linku www.mbs-streifling.de

Ovom prilikom, želimo im dobrodošlicu i uspešan start proizvodnje u našoj zemlji.

Trenutno članovi naše industrijske zone bave se proizvodnjom medicinskih materijala, laboratorijskih reagenasa, proizvodnjom auto delova, proizvodnjom drvenih kalemova za industriju kablova, proizvodnjom peleta, trgovinom poljoprivrednih proizvoda…

Dolazak zakupca i iz oblasti prerade gume još je jedan pokazatelj da je Bisiness Park pogodno mesto za preduzeća iz raznih sektora privrede.