Nekretnine van Business Park-a

Kako bismo bili u mogućnosti da svojim klijentima ponudimo poslovni i stambeni prostor van industrijske zone, a bliže administrativnim centrima u našem regionu, u ponudu smo dodali i stanove, lokale i kancelarije u Novom Sadu, Beogradu i Zrenjaninu.  Iz tog razloga pripojili smo preduzeće Hiperinvest svom timu, tako da danas raspolažemo uvećanom bazom nekretnina, ali i znanja.

Sve naše nekretnine locirane su na strateški dobrim mestima u ovim gradovima i omogućavaju lak i brz pristup važnim institucijama poput suda, kancelarije APR-a, važnijim saobraćajnicama, ali i tržištu maloprodaje.  Ponuda je šarolika, pa je iz tog razloga naše nekretnine moguće adaptirai i prilagoditi potrebama klijenata.

Pregled ovih nekretnina možete uraditi po istom principu po kom tražite poslovne prostore i zemljište u Business Park-u Bački Petrovac.

online married men that cheat why men cheat

Zauzeto

Stan za izdavanje (NS centar)

Dvosoban stan od 61 m2, na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu (ugao Bulevara oslobođenja i Maksima Gorkog) u zgradi od žute fasadne cigle izuzetno kvalitetne gradnje. Sastoji se od hodnika u kojem se nalaze ugradni plakari, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, kupatila, spavace sobe i terase. Dvorisno je orijentisan.

Hala u Pivnicama

Lepa višenamenska hala za prodaju ili izdavanje, locirana u mestu Pivnice, opština Bačka Palanka, udaljena 45 km od Novog Sada.  Hala je potpuno infrastrukturno opremljena što znači da raspolaže vodom, strujom, internetom, video nadzorom,...

ZAUZETO

Kancelarije za izdavanje/prodaju (NS centar)

Kancelarijski poslovni prostor u centru Novog Sada, u neposrednoj blizini glavne pošte. ; Prostor se nalazi na 1. spratu dvorišnog dela zgrade u ulici Narodnih heroja br. 5. 

ZAUZETO

Stan u centru Novog Sada

Stan u centru Novog Sada, u Katoličkoj Porti u pešačkoj zoni. Stan se nalazi na trećem spratu i površine je 116m2. Stan je kompletno renoviran i namešten.  Stan je u ponudi kako za prodaju tako i za rentiranje.

Novi Sad - centar - suteren

U samom centru Novog Sada, pored Pupinove palate, suteren površine 163m2. Objekat se nalazi u dvvorišnom delu.

Imanje sa voćnjakom Sombor (prodaja)

Ovaj lep plac na atraktivnom mestu u Somboru,, neverovatno blizu centra grada, prava je prirodna oaza.; Pogodan je za odmor, život, ali i voćarstvo jer se na placu nalazi oko 140 stabala orasa u punom rodu.
Posebno interesantna je činjenica da će ovo imanje u budućnosti, obzirom na svoju lokaciju,; biti u građevinskom delu Sombora i da će vremenom samo dobijati na atraktivnosti.